MANIFEST DEL VII FARTS

| 0 comentaris

El Col·lectiu FArtS es posa en marxa per setena vegada per presentar el Festival d’Art Social de Santa Coloma de Gramenet, que en l'edició d’enguany es titula “La Santa Coloma que tenim, la Santa Coloma que volem”.


En anys anteriors ens hem preocupat de reunir temàtiques importants, de valors i drets, i hem intentat viure-les des de la nostra pròpia realitat, la realitat d’una ciutat hereva de les mateixes contradiccions i dinàmiques del món que ens envolta i al qual pertanyem.

Durant tots aquests anys hem viscut la desesperança i el fàstic d’actuacions polítiques de mal govern, de tripijocs i prepotències... i n’estem farts!

És per aquest motiu que en aquesta edició volem fer un cop d’ull a la realitat i, alhora, somiar i projectar el canvis que desitgem per a la nostra ciutat. Però no ho volem fer sols, des delCol·lectiu FArtS considerem imprescindible les aportacions dels grups, les entitats i col·lectius socials i culturals de la ciutat.

Intentarem que els nostres somnis es tradueixin en manifestacions artístiques i que es puguin convertir en sentiments del futur compartit amb altres pobles i persones.


La imatge de la nostra reflexió és clara:

Això és el que tenim. No ens agrada. ¡Això és el que realment volem!

Estem convidats tots i totes els que vulguem somiar. S’ha acabat el temps dels malsons, ara toca somriure.

Benvinguts!


Si vols/voleu participar en la VII edició del FArtS cal emplenar la fitxa artística i fer-nos-la arribar per correu electrònic.

Gràcies!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada